top of page

EVENEMENTEN

Artiestenmenu

Tijdens sommige voorstellingen maken we gebruik van een nieuw concept: 'De artiest kiest het menu'.

De artiest kiest wat hij wil eten vóór de voorstelling in de Ploter.
Indien je wenst te genieten van een avondje uit in thema van de voorstelling, 
reserveer dan tijdig je tafeltje of neem contact op met het Plotercafé.

Je betaalt 25€ per persoon; hoofdgerecht en dessert, amuse vooraf wordt door het Ploter Café aangeboden. Indien je een alternatief menu wenst te nemen, contacteer ons dan even.

Ook belangrijk om weten, de keuken sluit haar deuren om 19u15. Laatste reservatie wordt aanvaard tot 18u50, zo heb je voldoende tijd om rustig te dineren.

Seniorenlunch zomer copy.jpg

Seniorenlunch

21-06-2023 vanaf 11u30

Bij elke seizoenswisseling nodigen we onze senioren uit om gezellig te lunchen in ons Plotercafé. Het menu kan je terugvinden op facebook, in het café of op de Ploterpagina. Inschrijven kan aan de toog of stuur een bericht via WhatsApp
We proberen ook met elke lunch iets anders te brengen, zoals een vleugje poëzie, muziek, kunst of … Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!!

Ploterbrunch

15-01-2023 van 10u 30 tot 14u 30

Elke 3de zondag van de maand organiseren we samen met CC De Ploter de Ploterzondagen! Je kan inschrijven voor de brunch met verse, lekkere en zo veel mogelijk lokale of huisbereide gerechten voor 20€/p.p. volwassenen en voor de kinderen tot 12 jaar; 12€. De allerkleinsten tot 2,5 jaar zijn gratis!

Ploterbrunch jan 23.jpg

Sing-along avond

16-12-2022 vanaf 20u

Vanavond zingen we samen. Want muziek brengt mensen dichter bij elkaar, en je hoeft niet per se talent te hebben. Enkele vaste muzikanten begeleiden de avond, maar neem gerust zelf je instrument mee.
Elke stijl, elke aanvraag kan, van ABBA tot Zebrahead, van Beyoncé tot Will Tura. We projecteren de teksten (en akkoorden) op een scherm en we zingen uit volle borst.

Singelong 2023 juni.jpg
bottom of page