Jam TERNAT

09/12/2023
20:00

tot

23:00
Jammen met anderen is de beste manier om te leren samenwerken als muzikant. Het kan je echt helpen je spel in nieuwe richtingen te duwen.

Welkom op deze jam, georganiseerd door Jamz.Bond, het ultieme platform waar muziekliefhebbers en muzikanten samenkomen om zich te binden door de kracht van muziek. Wij begrijpen het belang van het bevorderen van connecties en het creëren van onvergetelijke herinneringen door de kracht van muziek. Daarom hebben we een platform gecreëerd waar mensen uit heel België kunnen samenkomen om hun liefde voor muziek te delen en samen te werken in geïmproviseerde jamsessies – live.

Ons team regelt alle logistiek, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – muziek maken. Of je nu een gevorderde muzikant bent, een hobbyist, of gewoon graag zingt, onze jams (en het platform) zijn aanpasbaar aan alle niveaus en voorkeuren. Van het selecteren van de juiste standards of songs tot het spelen in het juiste tempo, wij zorgen ervoor dat alles in orde is, zodat jij vrij bent om van de ervaring te genieten.

Schrijf je nu in en ervaar de magie van live jamsessies met ons. Na inschrijving krijg je toegang tot partituren, meespeelnummers, maar ook online lessen. En na de jam krijg je feedback toegestuurd, zodat je nog beter kan worden! Alle info op JamZ.Bond.
Prijs: Gratis

Evenementen in de toekomst: