Welkom in de Pulsbar

De PulsBAR is de place to be als je moet wachten op de kroost terwijl zij het sportcentrum onveilig maken. Je kan relaxen in de zeteltjes en naar één of andere wedstrijd kijken. Boven kan je jezelf uitleven en een spelletje pool riskeren of een kickertornooike houden.

Er is ook een ruimte voorzien voor de jongsten onder ons, zij kunnen kleuren, treintjes besturen of aangepaste spelletjes spelen. Dus voor ieder wat wils.

Wil je toch een beetje genieten van de sportieve uitspatting van je kind, dat kan, daarvoor werden enkele tafeltjes gezet aan de raam van het zwembad boven en aan de ramen van de sporthal beneden.

Maar ook buiten is het gezellig vertoeven, het terras geeft een perfect overzicht over het speelterrein vooraan het gebouw. Terwijl u gezellig geniet van een frisse pint of een gezonde snack, kan uw kind nog wat energie kwijt.

Kijk snel even verder op de website om onze activiteiten te ontdekken! Veel plezier en tot binnenkort!

Over ons

Hallo iedereen,
Herman en Inge, zijn onze namen, we baten sinds januari 2022 het Plotercafé uit in het CC De Ploter, in augustus ’22 komt een hele sportieve enthousiasteling ons vragen of we geen zin hebben om de ‘cafetaria’ van het sportcentrum ook nieuw leven in te blazen… de rest is geschiedenis. Sinds 5 maart 2023 houden wij de PulsBAR open.

We worden hier ondersteund door een dynamisch team dat elke dag opnieuw zijn/haar beste beentje voorzet.

Kom zeker eens langs!

Enkele foto's